dinsdag 22 juni 2021

Autoweek: Elektrische Volkswagen ID Buzz vermomd als Transporter

Elektrische Volkswagen ID Buzz vermomd als Transporter
Volkswagen brengt in 2022 een elektrische bus op de markt: de ID Buzz. Op deze foto's is die elektriche Volkswagen ID Buzz vermomd als Transporter.
Lees verder

Peugeot 407 1.8-16V – 2006 – 550.613 km - Klokje Rond
Nooit gedacht in deze rubriek een Peugeot 407 aan te treffen. Die staat namelijk niet zo goed bekend op het gebied van techniek en elektronica. Ook niet als moeders mooiste trouwens. Die eerste kwalificaties kan eigenaar Theo Schuyt beamen. Dat laatste is hij niet met ons eens. "Ik vind het nog altijd een fantastisch mooie auto. Als je er mee rijdt, is het net alsof je thuis op de bank zit."
Lees verder

Hyundai neemt robotbouwer Boston Dynamics over
Een bijzonder bericht uit de koker van Hyundai. Het merk neemt een meerderheidsbelang in de Amerikaanse robotbouwer Boston Dynamics. Hyundai mag zich voor 80 procent eigenaar noemen van het bedrijf dat onder meer bekend is van de mens- en hondachtige robots.
Lees verder

Nieuwe Audi RS3 is sneller, scherper en wilder
De gloednieuwe Audi RS3 laat weliswaar nog heel even op zich wachten, maar enkele van de belangrijkste geheimen worden al openbaar gemaakt. Daaruit wordt duidelijk dat de nieuwe RS3 de van de vorige generatie bekende zaken naar een hoger plan tilt.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 308 SW onthuld
Stellantis heeft een stevige vernieuwingswind in de zeilen. In korte tijd onthulde het concern auto's als de DS4 de nieuwe Opel Mokka en de Peugeot 308. Vandaag zet Peugeot de zeilen nog een stukje bij. Dit is namelijk de volledig nieuwe Peugeot 308 SW! Begin volgend jaar komt de stationversie van de nieuwe Peugeot 308 op de markt.
Lees verder