maandag 7 juni 2021

Autoweek: Fiat's nieuwe cross-over heeft een naam

Fiat's nieuwe cross-over heeft een naam
Pulse. Dat is de naam van de nieuwe cross-over van Fiat. De Fiat Pulse komt waarschijnlijk niet naar Nederland. Is dat een gemis?
Lees verder

Officieel: Chevrolet Corvette met stuur aan 'verkeerde kant'
Chevrolet heeft de eerste foto's vrijgegeven van de rechtsgestuurde versie van de Corvette Stingray. De C8-generatie van de Corvette is niet alleen de eerste in z'n bloedlijn met een middenmotor, maar ook de eerste met het stuur 'aan de verkeerde kant'.
Lees verder

Mobiliteitsalliantie: '3 miljard euro extra per jaar nodig tot 2040'
De Mobiliteitsalliantie, een samenwerkingsverband van 25 partijen in de mobiliteitssector, roept informateur MariĆ«tte Hamer in een brief op om bij de formatie van het nieuwe kabinet extra aandacht te besteden aan mobiliteit. Volgens de alliantie is tot 2040 namelijk € 3 miljard per jaar extra nodig op de rijksbegroting om 'het mobiliteitssysteem van de toekomst' op poten te zetten.
Lees verder

BMW X7 krijgt compleet nieuwe voorkant
BMW geeft de X7 straks een facelift. De vernieuwde BMW X7 krijgt een compleet nieuwe voorkant met lager geplaatste koplampen.
Lees verder

Honda N-Box is opvallende multimiljonair
Honda doet goede zaken met z'n olijke N-Box. De even hoekige als praktische Honda N-Box is al jaren de populairste kei-car van Japan en nu breekt de blokkendoos zelfs door de grens van 2.000.000 gebouwde exemplaren heen.
Lees verder