woensdag 9 juni 2021

Autoweek: Geely Vision Starbust: nieuwe designvisie

Geely Vision Starbust: nieuwe designvisie
De Chinese fabrikant Geely heeft een nieuw studiemodel gepresenteerd dat luistert naar de naam Vision Starburst. De gelikt gelijnde concept-car biedt een inkijkje in de designtoekomst van het merk.
Lees verder

Op occasionjacht in 1991 - Uit de Oude Doos
De zoektocht naar een occasion die aan de wensen en het budget voldoet is tegenwoordig misschien wat makkelijker dan 30 jaar geleden. Op internet kun je immers alvast door het aanbod speuren, in 1991 liet je je nog wat meer verrassen door wat er bij de lokale dealers op het terrein stond. Zo gingen we destijds een aantal bedrijven langs om eens te kijken wat er te halen viel.
Lees verder

Winterkorn moet Volkswagen 11,2 miljoen euro betalen
De miljoenenboete hing hem al boven het hoofd, maar nu bevestigt Volkswagen officieel dat het een schikking heeft getroffen met voormalig topman Martin Winterkorn. Hij moet € 11,2 miljoen betalen aan zijn voormalig werkgever. Ook andere topmanagers zijn de klos.
Lees verder

Lordstown Motors heeft te weinig geld voor productiestart
Lordstown Motors heeft een probleem. De start-up meldt in een rapport aan de Amerikaanse beurswaakhond SEC dat het niet voldoende geld heeft om de productie op te starten. Dat roept uiteraard vragen op over de levensvatbaarheid van het bedrijf, zeker nu grote merken als Ford en Chevrolet met elektrische pick-ups komen.
Lees verder

Prijs Volkswagen ID4 GTX bekend
De ID4 is een behoorlijk succesnummer voor Volkswagen. Met de ID4 GTX komt er nu een extra krachtige variant bij. Daarvoor zal je uiteraard wel in de buidel moeten tasten.
Lees verder