donderdag 3 juni 2021

Autoweek: Irmscher Opel Corsa iRC is extreem uitgebouwd

Irmscher Opel Corsa iRC is extreem uitgebouwd
Irmscher heeft een wel heel heftige Opel Corsa gepresenteerd. We maken digitaal kennis met de Irmscher Opel Corsa iRC met een wel heel uitbundig uiterlijk.
Lees verder

Seat Marbella rijtest - Uit de Oude Doos
Wie dertig jaar geleden goedkoop een nieuwe auto wilde rijden, kwam al snel uit bij de Fiat Panda. Het kon echter nog goedkoper als je bij Seat gingen shoppen.
Lees verder

McLaren 765LT als uithangbord van personalisering
McLaren heeft een speciale versie van de 765LT gebouwd. Het unieke exemplaar van de overtreffende trap van de 720S is door McLaren Special Operations volgehangen met extraatjes en moet laten zien wat McLaren's personaliseringsafdeling allemaal in huis heeft.
Lees verder

Musk: 'Chiptekort grootste uitdaging voor Tesla'
Het chiptekort in de wereldwijde autosector is momenteel de grootste uitdaging voor Tesla. Dat heeft topman Elon Musk op Twitter gezegd.
Lees verder

Nissan 350Z – 2004 – 301.442 km - Klokje Rond
Op tienjarige leeftijd raakte Justin Schl├╝ter 350Z door het videospel 'Need for Speed' in de ban van de Nissan. "Vooral het geluid vond ik zo mooi. Zo'n auto moest ik ooit hebben." Zodra de financi├źn het toelieten zette Justin een 350Z voor de deur en ging hij investeren. Is hij daarmee op de goede weg?
Lees verder