vrijdag 4 juni 2021

Autoweek: Lancia Thema - Facelift Friday

Lancia Thema - Facelift Friday
De originele Lancia Thema verscheen in 1984 en zou het 10 jaar volhouden. In 1988 kreeg hij een facelift waarbij met name de indeling van het front stevig op de schop ging.
Lees verder

Reliant Scimitar GTE (1974) - In het Wild
Ze zijn zeldzaam, maar de kans dat je wel eens een Reliant Scimitar bent tegengekomen in het wild is groot. Dan was het mogelijk wel een wat 'jonger' exemplaar dan deze, want zo zie je ze echt niet vaak meer.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E haalt reguliere Mustang in
Zo snel kan het dus gaan: Ford maakt nu al meer elektrische Mustangs dan traditionele Mustangs.
Lees verder

'RS E-Tron GT de best rijdende Audi RS ooit?' AutoWeek Podcast
En deze vrijdag weer een nieuwe aflevering van De Uitlaat! St├ęphan is deze week te gast en is net aan het bijkomen van een weekje BMW M3 rijden. Hij blikt terug op zijn ervaringen met de E90 in 2008. Maar ook de Audi's nieuwe laadnetwerk, de Audi RS E-tron RS en de Carrera GT komen voorbij.
Lees verder

Test: Subaru Outback vs. Honda CR-V
Zonder de kentekenplaten zou je kunnen denken dat deze dubbeltest in de VS is gemaakt. Dat zou ook veel logischer zijn, want daar zijn de Subaru Outback en Honda CR-V niet aan te slepen. In Europa lopen we echter niet warm voor dit tweetal. Of de geheel nieuwe Outback daarin verandering kan brengen, mag hij aantonen tegenover een licht bijgepunte CR-V.
Lees verder