dinsdag 1 juni 2021

Autoweek: Oldsmobile Ninety-Eight (1954) - In het Wild

Oldsmobile Ninety-Eight (1954) - In het Wild
Er is in ons land een redelijke schare liefhebbers van klassieke Amerikanen uit de jaren 40, 50 en 60. We begrijpen wel waarom, want in die tijd mocht een auto nog een lekker opvallend kunstwerk op wielen zijn. Dat geldt ook voor deze schitterende Oldsmobile Ninety-Eight, die al 24 jaar de Nederlandse wegen een stukje mooier maakt.
Lees verder

Ford test Evos weer op Europese bodem
De toekomst van de Mondeo is in Europa voorlopig nog in nevelen gehuld. Op deze kakelverse set spionagefoto's is een nieuw testmodel van Ford te zien, een auto die sterke gelijkenissen vertoont met de Evos.
Lees verder

Interieur elektrische BMW i4 in beeld
BMW brengt later dit jaar de elektrische i4 op de markt, een auto waar het exterieur geen geheimen meer kent. Dat geldt echter niet voor het interieur van de i4. Tot nu, de eerste foto's van het binnenste van de i4 liggen namelijk op straat.
Lees verder

Prijzen bekend van nieuwe DS 4 en DS 4 Cross
Na enkele jaren afwezigheid is de DS 4 terug. De nieuwe DS 4 en zijn iets avontuurlijker aangeklede DS 4 Cross-broertje zijn straks leverbaar in diverse uitvoeringen en met drie verschillende aandrijflijnen, waaronder de plug-in hybride E-Tense 225. De nieuwe DS 4 is per direct te bestellen en wordt omstreeks het eind van het jaar geleverd.
Lees verder

'Winterkorn betaalt Volkswagen miljoenenvergoeding'
Voormalig Volkswagen Group-topman Martin Winterkorn gaat naar verluidt een schadevergoeding van €10 miljoen betalen aan het autoconcern.
Lees verder