dinsdag 15 juni 2021

Autoweek: Ook Kia in zee met Uber in Europa

Ook Kia in zee met Uber in Europa
Na zustermerk Hyundai gaat nu ook Kia in Europa in zee met taxidienst-leverancier Uber. Het doel is opnieuw om de vloot snel te elektrificeren.
Lees verder

Nissan Altima (2009) - In het Wild
In de Verenigde Staten struikel je nog net niet over Nissans Altima, maar hier in Nederland struikel je eerder van verbazing als je er eentje treft.
Lees verder

Stellantis niet naar IAA, inclusief Opel
Een flinke domper voor de organisatie van de IAA in München: het verse en grote Stellantis zal er niet aanwezig zijn. Dat is pijnlijk, vooral omdat Opel daarmee ook tot de afwezigen behoort.
Lees verder

Triumph GT6 - Klokje Rond Klassiek
Dat de jeugd niet staat te trappelen om zich bezig te houden met oude auto's, wil niet zeggen dat er geen uitzonderingen zijn. Eén daarvan is Jorik Seisveld uit Ommen, twee handen op één buik met zijn opa Dik Jansen. Jorik lag nog in de wieg toen Dik de restauratie van zijn Triumph afrondde. Achteraf gezien hadden ze dat klusje uitstekend met zijn tweeën kunnen klaren.
Lees verder

'Nissan '400Z' komt niet naar Europa'
De opvolger van de Nissan 370Z, die waarschijnlijk 400Z heet, komt niet naar Europa. Dat is althans wat het doorgaans goed ingevoerde Automobilwoche heeft begrepen van iemand binnen het merk.
Lees verder