donderdag 3 juni 2021

Autoweek: Recordaantal tweedehands auto's verkocht

Recordaantal tweedehands auto's verkocht
Autobedrijven verkochten vorige maand 11 procent meer gebruikte personenauto's dan in dezelfde maand vorig jaar. In mei werden in totaal 123.629 occasions verkocht. Dat brengt de totale verkoop van occasions in eerste vijf maanden van dit jaar op 561.100 stuks. Ook dat is 11 procent meer dan in diezelfde periode vorig jaar en is ook nog eens het grootste aantal ooit.
Lees verder

Honda Jazz als sportieve Modulo X
De Honda Jazz is wellicht niet de eerste auto waar je een sportieve versie van verwacht. Toch maakt de compacte en in Europa alleen met een hybride aandrijflijn leverbare Honda kennis met een opgedirkte versie. We heten welkom: de Honda Jazz Modulo X.
Lees verder

BMW M4 GT3 is heftige scheurneus
BMW heeft de M4 in een wel heel heftig racekostuum gehesen. De raceversie van de M4 Coupé luistert naar de naam BMW M4 GT3 en gaat deelnemen aan diverse langeafstandsraces.
Lees verder

RAI Vereniging komt met aanbevelingen voor nieuw kabinet
RAI Vereniging komt met een pakket aanbevelingen voor het nieuw te vormen kabinet, waaronder kilometerheffing, meer 30 km/h-zones en meer handhaving.
Lees verder

AC onthult bloedsnelle elektrische Cobra Series 4
AC Cars timmert lekker aan de weg. Het bouwt de Cobra weer in verschillende smaken en zowel met verbrandingsmotoren als met elektrische aandrijving. Op dat laatste gebied breidt AC nu uit met de Series 4, waarvan twee elektrische versies op de markt komen.
Lees verder