vrijdag 18 juni 2021

Autoweek: SsangYong komt met elektrische Korando en nieuwe SUV

SsangYong komt met elektrische Korando en nieuwe SUV
SsangYong gaat door moeilijke tijden, maar met gezonde ambitie hoopt men het tij te keren. Een vooral voor de Europese aanwezigheid van het merk erg belangrijk model komt in oktober: de volledig elektrische Korando e-Motion.
Lees verder

Bijzondere kentekenplaten geveild in het VK
In Nederland ben je aangewezen op het kenteken dat toevallig bij je auto hoort, maar in veel andere landen kun je ook een andere plaat scoren. Zo ook in het Verenigd Koninkrijk, waar enkele bijzondere kentekens onder de hamer gaan.
Lees verder

'Daimler versnelt overstap naar EV's'
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, gaat de uitrol van nieuwe EV's versnellen. Modellen die de autofabrikant voor 2024 en 2025 in de planning had staan, worden nu naar voren gehaald.
Lees verder

Ford Puma ST Gold Edition is samengesteld door fans
Ford deed een experimentje op social media. Het merk liet fans door middel van polls kiezen hoe een speciale uitvoering van de Puma ST eruit moest komen te zien. Dit is het resultaat van alle stemmingen: de Puma ST Gold Edition.
Lees verder

Lexus LS (2021) - Facelift Friday
Bij de recente facelift van de Lexus LS500(h) lijkt er niet zo veel te zijn veranderd. Wie goed kijkt, ziet echter dat vrijwel de gehele voorgevel nieuw is. Tijd voor een onderzoek.
Lees verder