maandag 14 juni 2021

Autoweek: Subaru Forester facelift gepresenteerd in Japan

Subaru Forester facelift gepresenteerd in Japan
In Japan heeft Subaru een vernieuwde versie van de Forester gepresenteerd. De auto krijgt een stel opvallende kijkers, die op termijn ongetwijfeld ook Europese klanten moeten verleiden.
Lees verder

'Honderden mensen moeten leaseauto prompt inleveren'
Tal van mensen met een leaseauto van hetzelfde leasebedrijf kwamen onlangs voor een vervelende situatie te staan. De werkelijke eigenaren van de auto's komen deze ophalen, aangezien het bedrijf in kwestie een betalingsachterstand heeft.
Lees verder

Chiptekort in cijfers: 3,6 miljoen auto's minder
Het wereldwijde chiptekort dat de auto-industrie al maanden in z'n greep houdt, levert indrukwekkende cijfers op. Zo zou het tekort nu al de productie van 3,6 miljoen auto's hebben voorkomen, terwijl het probleem zich langzaam lijkt te verschuiven naar Azië.
Lees verder

'Komst Mini Rocketman op de helling' - Terugblik
Het is niet uitzonderlijk, maar zeker niet gebruikelijk dat een conceptauto pas na ruim tien jaar een productievervolg krijgt. Dat lijkt met de Mini Rocketman in zekere zin te gebeuren, ook al meldden we vandaag exact tien jaar geleden dat er weinig hoop leek.
Lees verder

Alfa Romeo 164 2.0 TS Super (1995) - Klokje Rond
Met het jaarkilometrage van Marcel van Oosterkamp valt het best wel mee, zeker gezien de lappen asfalt die de gemiddelde kandidaat voor deze rubriek verschalkt. Maar die rijden dan weer niet meer dan twintig jaar in dezelfde auto. Marcel wel, met zijn 164. Dan kom je uiteindelijk ook op een astronomische tellerstand en verdien je een optreden in ons occasiontheater.
Lees verder