woensdag 9 juni 2021

Autoweek: Suzuki Ignis Sport ZR2 - Blits Bezit

Suzuki Ignis Sport ZR2 - Blits Bezit
Sommige auto's zijn zo zeldzaam dat ze voor geen enkele liefhebber bereikbaar zijn. Sommige liefhebbers gaan zo ver dat ze zelf de handen vuilmaken om die droomauto toch maar te kunnen bezitten. Niels maakte van zijn Suzuki Ignis Sport een Ignis Sport ZR2 mét supercharger. Hij gaat fluitend naar zijn werk, elke dag.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 23
AutoWeek 23 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Opel Grandland is vernieuwde Grandland X
Dít is de Opel Grandland, de grondig vernieuwde Grandland X. Compleet met een compleet nieuw front en een volledig nieuw dashboard. Ook weer als plug-in.
Lees verder

Nieuwe BMW 4-serie Gran Coupé onthuld
BMW's huidige 4-serie van de bestaat al uit de 4-serie Coupé en Cabrio en zelfs de elektrische i4 is geen onbekende meer BMW completeert de 4-serie nu door de enige nog missende variant aan de modelreeks toe te voegen. Dit is de compleet nieuwe BMW 4-serie Gran Coupé. Vanaf november dit jaar staat de nieuwe 4-serie Gran Coupé bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

BMW X3 en X4 vernieuwd
BMW geeft zowel de X3 als X4 een facelift. Er zijn uiterlijke, maar ook innerlijke én motorische aanpassingen. Vanaf augustus in Nederland.
Lees verder