maandag 7 juni 2021

Autoweek: Tokyo Motor Show keert terug in 2023

Tokyo Motor Show keert terug in 2023
De Tokyo Motor Show staat definitief op de planning voor 2023. Dat maakte Akio Toyoda, topman van Toyota en voorzitter van de Japan Automobile Manufacturers Association (JAMA), bekend in een persconferentie. Daarmee volgt de Japanse autobeurs zijn gebruikelijke tweejaarlijkse interval.
Lees verder

Lotus Emira klaar voor onthulling
Lotus trekt op 6 juli het doek van een volledig nieuw model: de Emira. In een schimmige teaservideo laat Lotus alvast iets van het interieur van die Emira zien.
Lees verder

RVO: 'Werkgelegenheid EV-sector verdubbeld in 2025'
De verkoop van EV's neemt met rasse schreden toe. Dat heeft als gevolg dat de hele sector eromheen ook in rap tempo groeit. Uit het 'Rapport Verdienpotentieel Elektrisch Vervoer 2020' van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) blijkt dat het aantal Nederlandse banen in het elektrisch vervoer naar verwachting verdubbelt in aanloop naar 2025.
Lees verder

Range Rover TD6 – 2005 – 410.043 km - Klokje Rond
Een gebruikte Land Rover kopen is altijd een waagstuk. De Range Rover is misschien wel de linkste van allemaal. Voor je het weet trakteert die je op garagerekeningen waarvan je wit wegtrekt. Als we een Range Rover moeten nomineren waarbij het allemaal 'wel mee zal vallen', dan is het die van Marijn de Jong. Eens kijken of dat ook echt zo is.
Lees verder

Prijs Ford Mustang Mach-E GT bekend
Ford stelde vorig jaar de Mustang Mach-E GT voor, de absolute topversie van de elektrische Mustang Mach-E. Van die sportieve elektrische SUV kan AutoWeek je als eerste de prijs melden.
Lees verder