vrijdag 18 juni 2021

Autoweek: 'Toyota heeft de elektrohype onderschat'- AutoWeek Podcast

'Toyota heeft de elektrohype onderschat'- AutoWeek Podcast
Om de twee weken een nieuwe aflevering van onze podcast, en vandaag is het weer zover. De mannen bespreken de plannen van Ferrari, de achterstand van Toyota op EV-gebied naar aanleiding van een interessant rapport en Marco kraakt de eerste BMW X3. Luisteren kan hieronder!
Lees verder

Test: Skoda Enyaq vs. Mercedes-Benz EQA
Terwijl de Volkswagen Groep in hoog tempo nieuwe modellen op basis van het MEB-platform lanceert, pakt Mercedes-Benz de zaken in eerste instantie iets voorzichtiger aan door bestaande modellen te elektrificeren. Dat begon met de EQC, nu gevolgd door de EQA en binnenkort staat de EQB in de showroom. Skoda trapt af met de Enyaq, die een maatje groter is dan de EQA, maar wel in dezelfde prijsklasse opereert.
Lees verder

Vijf sportcoupés voor minder dan 20.000 euro
De Nissan 400Z komt niet naar Europa. Gelukkig biedt de occasionmarkt soelaas! Deze vijf sportcoupés kosten minder dan € 20.000.
Lees verder

Sunbeam Vogue (1970) - In het Wild
Een Sunbeam Vogue is niet bepaald een alledaagse verschijning. Dit witte exemplaar ziet er op het oog nog piekfijn uit, wat lang niet altijd gebruikelijk is voor Britse auto's uit de jaren '70.
Lees verder

Hyundai Tucson uitgeroepen tot trekauto van het jaar
De Hyundai Tucson Hybrid is door de ANWB uitgeroepen tot 'trekauto van het jaar 2021'. Hij laat daarmee de Ford Kuga PHEV en de Seat Leon 1.5 eTSI achter zich. De jury is van mening dat het onderstel 'de juiste karakteristieken voor een caravantrekker' heeft.
Lees verder