dinsdag 1 juni 2021

Autoweek: Verkoopcijfers mei: bijna 73 procent in de plus

Verkoopcijfers mei: bijna 73 procent in de plus
Het is lange tijd kommer en kwel geweest met de verkoopcijfers, maar met het mooie weer lijkt ook het leven in de showrooms weer op te bloeien. Mei 2021 deed het maar liefst 72,5 procent beter dan zijn naamgenoot vorig jaar, al had die het dan natuurlijk ook extreem zwaar.
Lees verder

Manhart MH3 600 is BMW M3 met 635 pk
BMW levert in de vorm van de M3 Competition al een overtreffende trap van de reguliere M3, maar voor wie 510 pk niet voldoende is heeft de Duitse tuner Manhart nu een passende oplossing. We heten welkom: de Manhart MH3 600.
Lees verder

Rimac Nevera: 1.914 pk sterke elektrische hypercar
Rimac heeft het doek getrokken van de Nevera, de definitieve productieversie van de C_Two die in 2018 zijn debuut beleefde. De Nevera is minstens zo extreem als zijn conceptuele voorbode. Wat te denken van  een 1.941 pk sterke elektrische aandrijflijn?
Lees verder

Indiase Renault Triber stemt Global NCAP tevreden
Global NCAP heeft een in Nederland totaal onbekende auto aan bonken gereden. Dat deed de overkoepelende organisatie achter onder meer de Euro NCAP natuurlijk niet zomaar. Global NCAP dringt er bij autofabrikanten al jaren de veiligheidsvoorzieningen van Indiase auto's te verbeteren. De Renault Triber die het ditmaal tegen de testmuren van Global NCAP moest ontgelden, kon gelukkig voor Renault en diens klanten op goedkeurende blikken rekenen.
Lees verder

Russische staatslimo voor het volk nu echt in serieproductie
In Rusland is men nu echt begonnen met de serieproductie van de Aurus Senat. De 'burgerversie' van Vladimir Poetin's staatslimousine.
Lees verder