woensdag 9 juni 2021

Autoweek: Vernieuwde BMW X3 en X4 direct als X3 M en X4 M

Vernieuwde BMW X3 en X4 direct als X3 M en X4 M
BMW stelt de nieuwe X3 M en X4 M aan het daglicht voor. De twee sportieve SUV's zijn vanaf augustus in Nederland. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees verder

Nieuwe topman voor Ferrari
Ferrari heeft na een half jaar durende zoektocht een nieuwe CEO. Benedetto Vigna, afkomstig uit de technische industrie, heeft de taak om het illustere Italiaanse merk verder klaar te stomen voor de toekomst.
Lees verder

Nieuwe hybride instap-Ferrari gesnapt
Ferrari komt in 2025 met een volledig elektrische supercar, maar de Italianen hebben ook ook voor auto's met een hybride aandrijflijn. Dat hoeft niet eens een auto met een achtcilinder te zijn. Ferrari werkt namelijk aan een hybride instapsporter, een auto die het moet opnemen tegen onder meer de McLaren Artura. Die nieuwe hybride Ferrari is voor het eerst op spionagebeeld te zien.
Lees verder

Aanklacht tegen Renault om sjoemelsoftware
Renault heeft een aanklacht van het Franse Ministerie van Justitie aan zijn broek hangen. Men verdenkt de autofabrikant van het sjoemelen met de software van oudere diesels. Volgens Renault hebben er geen illegale activiteiten plaatsgevonden.
Lees verder

Volkswagen investeert 500 miljoen extra in accufabriek
Volkswagen investeert een extra € 500 miljoen in de Zweedse accufabrikant Northvolt. Daarmee wil Volkswagen de accuproductie in Europa veilig stellen.
Lees verder