donderdag 10 juni 2021

Autoweek: Wat is beleving?

Wat is beleving?
Aan het uiterlijk van auto's wordt veel aandacht besteed, modellen krijgen strakkere lijnen en ogen over het algemeen sportiever.
Lees verder

Toyota Land Cruiser na 14 jaar helemaal nieuw
Toyota heeft de Land Cruiser na 14 jaar aan een nieuwe generatie geholpen. De nieuwe Toyota Land Cruiser is hoekig, stoer en krijgt alleen V6'en. Geen V8 meer.
Lees verder

Honda Civic Hatchback klaar voor debuut
De nieuwe elfde generatie Honda Civic debuteerde eind april als Sedan, maar dat is niet de enige carrosserievariant die van Honda's nieuwe Golf-concurrent verschijnt. Er komt namelijk ook weer een hatchbackversie en het is die nieuwe Honda Civic Hatchback waar we je nu de eerste schimmen van kunnen laten zien.
Lees verder

Nieuwe Kia Niro duikt op als plug-in hybride
Kia werkt aan een nieuwe Niro, een auto die op deze kakelverse set spionagefoto's in camouflagepak te zien is. Hoewel het gros van de nieuwe Niro nog fanatiek met plakkers is bedekt, vallen er nieuwe designdetails te ontwaren. De nieuwe Kia Niro wordt waarschijnlijk nog dit jaar gepresenteerd.
Lees verder

Chevrolet Corvette Stingray knipoogt naar racebroer
Chevrolet heeft een speciale serie van de Corvette Stingray gepresenteerd. De nieuwe versie luistert naar de naam Corvette Stingray IMSA GTLM Championship Edition. Een ware tongbreker.
Lees verder