woensdag 2 juni 2021

BMW Motorrad presenteert R 18 by Arjan van den Boom: The Firestarter.

BMW Motorrad presenteert R 18 by Arjan van den Boom: The Firestarter.
BMW R 18 biedt ultieme mogelijkheden voor customizing.
Lees verder

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit: de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De 375kW (510 pk) 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke dynamiek. De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli.
Lees verder

BMW presenteert modelupdates voor zomer 2021.
Aanbod aandrijfvarianten uitgebreid voor de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio – Nieuwe carrosseriekleuren en bekledingen voor de BMW 3 Serie en BMW 4 Serie – Lane Departure Warning met geoptimaliseerde functionaliteit – 4-zone automatische airconditioning inclusief nanopartikelfilter nu standaard voor de BMW 5 Serie Sedan, de BMW 5 Serie Touring, de BMW 6 Serie Gran Turismo en de BMW M5 – FSC gecertificeerd, duurzaam natuurrubber ...
Lees verder

Start productie eDrive elektrische aandrijflijnen BMW iX en BMW i4.
BMW Group breidt productiecapaciteit in het Competence Centre for E-Drive Production in Dingolfing verder uit +++ eDrive elektrische aandrijflijnen voor 500.000 geëlektrificeerde voertuigen per jaar vanaf 2022 +++ Uitgebreide interne expertise op het gebied van aandrijflijnen: start productie voor vijfde generatie hoogvoltage-accu's in Duitsland +++ Succesvolle transformatie naar productie elektrische aandrijflijnen +++ Bijgaand het Engelstalige ...
Lees verder

BMW Motorrad presenteert Yours in 24 Hours.
Tijdens de campagne Yours in 24 Hours zijn alle modellen van BMW Motorrad binnen 24 werkuren leverbaar. De campagne loopt van 1 juni tot en met 24 juni 2021.
Lees verder

Het door BMW Motorrad geïnitieerde Pure & Crafted Festival keert terug naar Berlijn van 17 t/m 18 september 2021.
The Hives en Jake Bugg zijn als eerste acts bevestigd. Festivaltickets zijn nu in de voorverkoop voor € 55,- per stuk. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Nieuwe BMW Remote Software Upgrade voor 1,3 miljoen BMW's.
Vandaag begint de uitrol van de nieuwe BMW Remote Software Upgrade voor 1,3 miljoen voertuigen met BMW Operating System 7. Hierbij wordt ook de Amazon Alexa-integratie in vier andere markten geactiveerd. De upgrade omvat bovendien een aantal verbeteringen, zoals de integratie van de traditionele bestemmingsinvoer in BMW Maps. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW nieuwe iX is gereed voor productie.
De BMW iX is gereed voor serieproductie en verschijnt vanaf november 2021 op de weg. Het nieuwe technologische vlaggenschip van BMW Group combineert lokaal emissievrij rijplezier, sportieve dynamiek en een overtuigende actieradius met een integrale benadering van duurzaamheid. Met zijn toonaangevende design en ruimtelijke interieur met luxueuze ambiance vormt de BMW iX een frisse nieuwe invulling van het Sports Activity Vehicle (SAV) concept.
Lees verder