Doorgaan naar hoofdcontent

De allereerste BMW i4.

BMW GROUP
De allereerste BMW i4.
BMW Group presenteert zijn eerste volledig elektrische model voor de premium middenklasse. De BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid met gracieus design, ruimte en gebruiksgemak van een vierdeurs Gran Coupé.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.
De prijzen van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn bekend, het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive gaat komende juli in productie in de BMW fabriek in Dingolfing en staat vanaf eind juli 2021 in de showroom.
Lees verder

De nieuwe BMW X3 M en de nieuwe BMW X4 M.
BMW M GmbH heeft de BMW X3 M en de BMW X4 M vernieuwd. Het design van de nieuwe BMW X3 en BMW X4 krijgt een extra sportieve uitstraling met M specifieke aanpassingen. Verder hebben beide modellen een nieuw bedieningsconcept en nog hogere prestaties. In Nederland is de BMW X3 M leverbaar vanaf € 136.657,- en de BMW X4 M vanaf € 138.386,-. Optioneel ook leverbaar met een M Competition Pack.
Lees verder

De nieuwe BMW X3 en BMW X4.
Sportiever, moderner en digitaler: BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) – de BMW X3 en BMW X4 – niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Het modellengamma is bovendien overzichtelijker opgebouwd.
Lees verder

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé.
De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit. De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé wordt gebouwd op dezelfde productielijn als de volledig elektrische BMW i4 en de modellen van de BMW 3 Serie. De showroomintroductie is in november 2021.
Lees verder