vrijdag 25 juni 2021

Designbaas Aston Martin naar Dacia en Lada

AUTOWEEK
Designbaas Aston Martin naar Dacia en Lada
Zowel Lada als Dacia hebben een nieuwe designbaas. De nieuwe Design Director van de twee nuchtere merken van Renault Group heeft een opvallende overstap gemaakt.
Lees verder

Vernieuwde Volkswagen Polo GTI in beeld
De Volkswagen Polo GTI wordt binnenkort in gefacelifte vorm gepresenteerd. Op deze spionagefoto's is hij al goed te zien.
Lees verder

Mitsubishi Europe benoemt Frank Krol tot CEO
De Europese afdeling van Mitsubishi heeft een nieuwe CEO. Frank Krol, de huidige verkoopdirecteur van Mitsubishi Europe en voormalig directeur van Mitsubishi Nederland, gaat het merk in Europa leiden. Hem wacht een behoorlijke uitdaging, want het Europese aanbod van Mitsubishi is door de jaren heen behoorlijk uitgedund.
Lees verder

Hyundai Sonata (1996) - Facelift Friday
Ah, de Hyundai Sonata. Echt zo'n auto uit de tijd waarin Hyundai nog op zoek was naar het plekje op de markt dat het uiteindelijk ontegenzeggelijk gevonden heeft. Daar was echter wel een zeer uitgebreide facelift van de tweede Sonata voor nodig.
Lees verder

'Audi E-tron krijgt grotere actieradius in 2022'
De e-tron was het eerste volledig elektrische productiemodel van Audi. De SUV kwam op de markt in 2019 en daarom is het binnenkort tijd voor een update. Naar verluidt wil Audi zijn elektrische top-SUV vooral op het vlak van actieradius gaan verbeteren.
Lees verder