maandag 28 juni 2021

Honda komt in 2024 met elektrische SUV

AUTOWEEK
Honda komt in 2024 met elektrische SUV
Honda komt met een elektrische SUV: de Prologue. Met techniek van General Motors. Of de elektrische Honda ook naar Europa komt, is nog niet zeker.
Lees verder

'Audi-fabriek in Brussel gaat Q8 e-tron bouwen'
Audi komt in 2026 met een volledig elektrische opvolger van de Q8 en die zal Audi in Brussel gaan bouwen. Dat meldt Automobilwoche op basis van bronnen binnen het merk.
Lees verder

Vijf ruime vakantieauto's voor minder dan 5.000 euro
De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur! Misschien heb je al een auto voor de deur staan die perfect is om met het hele gezin mee op vakantie te gaan, maar wat nou als je nog op zoek bent naar een niet al te prijzige maar goede pakezel? Uiteraard helpen we je graag een handje.
Lees verder

Jaguar XJ6 – 2004 – 326.238 km - Klokje Rond
Ruim zeven jaar geleden kocht Frans van Eeden deze fraaie Jaguar XJ6. Het zou een auto voor een jaar zijn, maar de Brit deed het zo probleemloos dat de proeftijd werd verlengd. Inmiddels heeft de Jaguar een gezegende kilometerstand en buigt Frans zich over de vraag wat zijn volgende auto moet worden.
Lees verder

De pretentieloze middenklassers van 20 jaar geleden
Tijden veranderen en de auto-industrie verandert mee. Het traditionele middensegment wordt met uitsterven bedreigt, zeker als het aankomt op de bread and butter-merken. Hoe anders was dat 20 jaar geleden.
Lees verder