zaterdag 26 juni 2021

MG start voorverkoop Marvel R Electric

AUTOZINE
MG start voorverkoop Marvel R Electric
MG geeft meer informatie vrij over de Marvel R Electric. De volledig elektrische SUV arriveert naar verwachting komend najaar bij de Nederlandse MG Brand stores. Echter is het nu al mogelijk om een pre-order te plaatsen. De te verwachten consumentenprijzen (inclusief BTW) liggen tussen de EUR 40.000 euro en EUR 50.000 euro. De Marvel R Electric wordt leverbaar met keuze uit twee aandrijfvarianten (AWDen RWD) en drie uitvoeringen (Comfort, Luxury en Performance).
Lees verder

Audi kondigt nieuwe RS3 aan
Audi kondigt de nieuwe RS3 aan. Het is de eerste Audi die is voorzien van de RS Torque Splitter, een systeem dat het aandrijfkoppel op een volledig variabele manier over de achterwielenverdeelt. In combinatie met de 294 kW / 400 pk sterke vijfcilindermotor is de compacte sportwagen volgens Audi uiterst wendbaar. De 2.5 TFSI levert nu een koppel van 500 Nm, 20 Nm meer dan in het vorige model. De Audi RS 3 sprint in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 290 km/u.
Lees verder

CUPRA Born kost 37.990 euro
Nederland is ??n van de landen wereldwijd waar de elektrische CUPRA Born nog dit jaar leverbaar wordt. Per direct is de CUPRA Born op cupraofficial.nl te reserveren als CUPRA Born One, waarvan een beperkt aantal exemplaren nog dit jaar in ons land de weg op gaat. Dit bijzondere model is voorzien van het 58 kWh accupakket, een 150 kW / 204 pk sterke elektromotor ?n een extra complete uitrusting. De CUPRABorn One is leverbaar in vier uitvoeringen, vanaf 37.990 euro. Snelle zakelijke beslissers rijden de CUPRA Born zo nog vijf jaar lang met 12% fiscale bijtelling.
Lees verder

Maserati werkt met Hiroshi Fujiwara
Maserati en Hiroshi Fujiwara, de Japanse peetvader van de straatcultuur, zijn een partnership aangegaan. Deze samenwerking resulteerde in een exclusieve wereldpremi?re in Tokio: een kunstwerk in de vorm van een melodisch duet, Operanera en Operabianca, twee contrasterende Special Editions van de Maserati Ghibli.
Lees verder

Ferrari introduceert 296 GTB
Ferrari heeft de 296 GTB onthuld, een compleet nieuwe tweepersoons berlinetta met middenmotor. Voor Ferrari betekent de 296 GTB een revolutie, aangezien dit model een compleet nieuwe motor aan het aanbod toevoegt, naast de 8- en 12-cilinder krachtbronnen: een nieuwe 663 pk sterke 120? V6, die wordt gecombineerd met een elektromotor van 122 kW/167 pk en een 8-traps DCT-transmissie. Dit is de allereerste 6-cilindermotor in een straatauto van Ferrari. De nieuwe unit is goed voor een totaalvermogen van 830 pk bij 8.000 tpm en een maximale trekkracht van 740 Newtonmeter.
Lees verder