donderdag 24 juni 2021

Mitsubishi Space Star als avontuurlijke Cross

AUTOWEEK
Mitsubishi Space Star als avontuurlijke Cross
Mitsubishi geeft de Space Star Cross een speciale Cross-uitvoering, De ruig aangeklede Space Star Cross komt helaas niet naar Nederland.
Lees verder

Verkoop bedrijfsauto's nog niet op niveau van voor corona
De verkoop van bedrijfswagens nam vorige maand met ruim de helft toe ten opzichte van een jaar eerder, blijkt uit cijfers van branchevereniging ACEA. Dat komt vooral doordat de markt vorig jaar een forse klap te verduren kreeg van de coronacrisis. Het niveau van vóór de pandemie wordt nog niet gehaald.
Lees verder

Prijzen Audi Q4 Sportback e-tron bekend
Audi maakt de prijzen van de Q4 Sportback e-tron bekend. Net als de Q4 e-tron komt ook de versie met aflopend dak op de markt in drie verschillende varianten. De prijzen beginnen bij € 50.345.
Lees verder

Maserati Ghibli krijgt twee nieuwe speciale edities
Maserati en speciale edities lijken haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. De drietand komt nu wederom met een speciale Ghibli, ditmaal tot stand gekomen in samenwerking met een Japanse kunstenaar. Het kleurenschema vult Maserati in ieder geval alvast voor je in.
Lees verder

Ferrari 296 GTB: plug-in hybride met V6
Ferrari breidt z'n modellengamma uit met de 296 GTB. De Ferrari 296 GTB komt is een volledig nieuw model dat naast de F8 Tributo komt te staan. De 296 GTB heeft geen achtcilinder, maar een V6 achter de voorstoelen. Jawel, gekoppeld aan een elektromotor. De 296 GTB is namelijk een plug-in hybride!
Lees verder