woensdag 23 juni 2021

Renault Voltigeur (1954) - In het Wild

AUTOWEEK
Renault Voltigeur (1954) - In het Wild
Klassieke Renault's als de 4CV, Dauphine en 12 zorgen bij veel klassiekerliefhebbers voor warme gevoelens, maar ook voor minder voor de hand liggende modellen van Renault zijn liefhebbers te vinden. Vandaag hebben we dankzij AutoWeek-lezer Paul Wouters een veteraan van Renault op de planken van In het Wild.
Lees verder

Prijzen elektrische Cupra Born bekend
Dit zijn de eeste prijzen van de elektrische Cupra Born. Hij komt eerst met 177 pk en 58 kWh accu. De andere versies komen in 2022.
Lees verder

'Volgende Seat Leon ook als stationwagen' - Terugblik
Op basis van spionagefoto's is soms al veel te zeggen over toekomstige modellen. Af en toe zelf zoveel, dat een illustrator al een behoorlijk waarheidsgetrouw toekomstbeeld kan schetsen. Vandaag precies tien jaar geleden liep het iets anders.
Lees verder

Lada Samara - Rijtest - Uit de Oude Doos
30 jaar geleden gingen er niet alleen plots veel auto's uit Europa naar het oosten, maar kwam er ook meer nieuw spul uit het oosten deze kant op. De Lada Samara was één van de belangrijkste modellen van achter het voormalig IJzeren Gordijn en we reden 'm precies 30 jaar geleden.
Lees verder

Citroën C3 Aircross - Test
Om de C3 Aircross in lijn te brengen met de rest van het gamma heeft Citroën hem een nieuw front gegeven met strakke lijnen en scherpe vouwen. Verder is de compacte SUV in grote lijnen ongemoeid gelaten. Is dat genoeg voor een tweede levensfase?
Lees verder