vrijdag 25 juni 2021

Rolls-Royce eert snelheidsrecord

AUTOWEEK
Rolls-Royce eert snelheidsrecord
Rolls-Royce grijpt een snelheidsrecord uit het begin van de vorige eeuw aan voor een nieuwe speciale uitvoering van de Wraith en Dawn Black Badge: de 'Landspeed Collection'. Beide auto's zijn doorspekt met verwijzingen naar het record.
Lees verder

Renault Arkana E-Tech 145 - Test
Er is plek voor nog een SUV in de Renault-showroom en twee kenmerken moeten ervoor zorgen dat er ook in een hoger segment dan de Captur SUV-succes wordt geboekt. Dit is de Arkana met een coupé-achtige daklijn en in Nederland altijd een hybride aandrijflijn.
Lees verder

Skoda: drie nieuwe EV's tot 2030
Skoda Next Level: onder deze naam presenteert Skoda-topman Thomas Schäfer donderdag in Praag de nieuwe toekomststrategie. Enkele kernpunten: mininmaal vijfde merk van Europa worden, Europees merk nummer een in drie groeilanden én drie gloednieuwe EV's onder de Enyaq iV.
Lees verder

Nieuwe Volvo XC90 voorbereid op volledig autonoom rijden
De nieuwe Volvo XC90 staat volgend jaar op stapel. Hoe het nieuwe vlaggenschip van Volvo er precies uit gaat zien houden de Zweden nog even onder de pet, maar wel verklappen ze alvast dat hij volledig elektrisch gaat zijn en standaard voorzien is van Lidar-technologie, die autonoom rijden mogelijk moet maken.
Lees verder

Honda HR-V - Eerste Kennismaking
Honda is al jaren een achterhoedespeler en dat is jammer, want het merk verdient veel meer. Compacte cross-overs zijn hot en daarom is het hoopgevend dat er een nieuwe HR-V in het vat zit. Kan deze auto Honda weer back on track helpen?
Lees verder