woensdag 30 juni 2021

Test: BMW ix xDrive 50

AUTOWEEK
Test: BMW ix xDrive 50
BMW was er vroeg bij met elektrisch rijden, maar de laatste jaren was het toch een tijdje stil. Maar ineens komt daar een vloot nieuwe EV's aan. En deze grote iX is daarvan het vlaggenschip. Roy ging vast met de iX xDrive 50 op pad, ver voor de introductie die eind dit jaar is. En ja Roy heeft het over de 50i en 40i, maar dat moet natuurlijk de 50 en 40 zijn.
Lees verder

Opel Manta GSe Elektromod - Eerste rijtest
Het is een beproefd recept: putten uit het verleden om plannen te maken voor de toekomst. Opel bereidt de achterban voor op verregaande elektrificatie van het modellengamma door een van zijn meest iconische ontwerpen te voorzien van een elektrische aandrijflijn. De Manta GSe Elektromod staat niet alleen maar mooi en geel te zijn, je kunt er ook gewoon mee de openbare weg op. Een bijzondere ervaring.
Lees verder

Mini Vision Urbanaut: autonome vooruitblik
Mini valt in herhaling. In letterlijke zin. Het merk laat namelijk voor de tweede keer de Vision Urbanaut zien. Het grote verschil? De rijdende toekomstvisie bestaat nu niet alleen maar in digitale vorm.
Lees verder

Subaru laat nieuwe WRX zien
Subaru geeft een eerste teaserfoto van de nieuwe WRX vrij. De nieuwe Subaru WRX gaat het uitgaande model natuurlijk knalhard voorbij.
Lees verder

Studenten TU Delft willen waterstofrecord Toyota Mirai verbreken
Studenten van het Eco-Runner Team van de Technische Universiteit Delft (TU Delft) hebben hun vizier gericht op een wereldrecord dat nu nog in handen is van Toyota. De knappe koppen willen met een zelfgebouwde waterstofauto een recordafstand kilometers op één tank waterstof rijden.
Lees verder