dinsdag 29 juni 2021

Test: Jaguar XF Sportbrake D200

AUTOWEEK
Test: Jaguar XF Sportbrake D200
Over vier jaar kun je alleen nog elektrische Jaguars kopen. Toch staat er sinds kort een nieuwe mild-hybrid diesel in de showrooms. We pakken de XF Sportbrake D200 mee en laven ons nog een keer aan de geneugten van het diesel rijden.
Lees verder

Renault en Envision sluiten deal voor Franse accufabriek
Renault vult zijn 'ElectriCity'-plan voor het opschalen van de productie van EV's verder in. Het Franse automerk sluit daarvoor een overeenkomst met de Chinese accufabrikant Envision AESC. In het Franse Douai gaat men een nieuwe accufabriek bouwen met een uiteindelijke productiecapaciteit van 24 GWh in 2030.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 26
AutoWeek 26 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Gemiddelde CO2-uitstoot nieuwe auto's in Europa gedaald
De gemiddelde uitstoot van nieuwe auto's die vorig jaar in Europa verkocht zijn, lag stevig lager dan een jaar eerder. Dat meldt het Europees Milieuagentschap.
Lees verder

Productie Land Rover Defender tijdelijk stilgelegd
Land Rover legt de productie van de Defender in Slowakije tijdelijk stil vanwege het chiptekort, maakte de autofabrikant bekend. Het is nog niet bekend wanneer de productie weer wordt opgestart.
Lees verder