zaterdag 26 juni 2021

Test: Lexus LS vs. Mercedes-Benz S-klasse

AUTOWEEK
Test: Lexus LS vs. Mercedes-Benz S-klasse
Lexus heeft vlaggenschip LS daar verbeterd waar dat het meest nodig was. Met een nieuw infotainmentsysteem en een volgens de Japanners prettiger werkende aandrijflijn bindt hij opnieuw de strijd aan met de Mercedes-Benz S-klasse, die sinds de laatste vergelijking tussen deze twee echter compleet is herzien.
Lees verder

Jeep Wrangler extra capabel naast het asfalt
De strijd tussen Jeep en Ford brandt los. Vorig jaar opende Ford de aanval op de Wrangler met een nieuwe versie van de Bronco. Dat laat Jeep uiteraard niet zomaar gebeuren en daarom krijgt de Wrangler nu een optiepakket waarmee hij klaar is voor het ruigere terreinwerk: het 'Xtreme Recon Package'.
Lees verder

Vijf manieren om 'goedkoop' in een Ferrari te stappen
Ferrari trok gisteren het doek van de 296 GTB, een plug-in hybride topsporter met V6 en maar liefst 830 pk. Dat is natuurlijk een mooi getal, maar de 296 is niet de instapper waar sommige fans van het steigerende raspaard misschien op hadden gehoopt. Dat roept een vraag op: welke Ferrari's kun je momenteel kopen voor 'weinig'? Deze vijf exemplaren, bijvoorbeeld.
Lees verder

Peugeot 308 - Back to Basics
Peugeot houdt ervan om zijn modellen zonder meerprijs in een opvallende kleur te leveren. Laat je het kleurenpalet links liggen, dan rolt de 208 in het geel de spuitcabine uit en ook de 2008 heeft standaard een opvallend kleurtje. De nieuwe 308 doet vrolijk mee met het opvallende 'Vert Olivine', maar staat het licht ook op groen voor het uitrustingsniveau van de basisversie? Dat zoeken we vandaag uit.
Lees verder

De zeven gevaarlijkste wegen van Nederland
Onlangs werden we weer opgeschrikt door een ernstig ongeluk met vier doden en vijf zwaargewonden. Nog steeds kent ons land stukken asfalt die je beter kunt mijden.
Lees verder