woensdag 23 juni 2021

Tulpenrallye: Tulpenrallye horloge

Tulpenrallye horloge
In het weekend van 26 juni gaan wij de uitzending "Tulpenrallye aan tafel #4" publiceren. Daarin besteden wij aandacht aan het Tulpenrallye horloge voor deze editie van de Tulpenrallye. In de uitzending zien wij het gepersonaliseerd fabriceren van het nieuwe horloge. … Lees meer Het bericht Tulpenrallye horloge verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

EU Digitaal Corona Certificaat (DCC)
Wijziging in het reglement: De EU-landen en het Europees Parlement hebben op 20 mei 2021 overeenstemming bereikt over DCC. Het moet inwoners van de EU gemakkelijker maken om binnen de EU op reis te gaan. De nationale overheden regelen de afgifte van het certificaat. … Lees meer Het bericht EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder

Peter Struijk overleden
In Memoriam Peter Struijk Ons bereikte het droevige bericht dat onze trouwe deelnemer Peter Struijk (69) op 11 juni 2021 is overleden. Peter reed 10x mee met de Tulpenrallye. Voor velen een vertrouwde equipe zonder veel wijzigingen. … Lees meer Het bericht Peter Struijk overleden verscheen eerst op Tulpenrallye.
Lees verder