woensdag 30 juni 2021

Volkswagen Golf R krijgt 384 pk

AUTOWEEK
Volkswagen Golf R krijgt 384 pk
Dit is de Volkswagen Golf R volgens Abt. Abt's versie is niet 320 pk, maar 384 pk sterk. Ook de Golf GTI, GTI Clubsport en GTD worden door Abt aangepakt.
Lees verder

Test: Hyundai Santa Fe Hybrid
Ooit was de Hyundai Santa Fe een grote SUV voor relatief weinig geld. Dat veranderde met de komst van een door CO2-uitstoot gestuurd bpm-stelsel. Met de komst van een hybride versie is de Santa Fe weer terug bij af. Met één verschil: veel andere merken hebben nu ook een grote SUV voor relatief weinig geld.
Lees verder

90-jarige Ford-dealer neemt speciale Ford GT in ontvangst
Een 90-jarige verwacht je niet snel achter het stuur van een ontzettend lage supercar. Toch heeft de 90-jarige heer Henk Dekker de sleutels van zijn eigen Ford GT in ontvangst genomen. Daar zit uiteraard meer achter.
Lees verder

Renault bevestigt komst R5 en '4ever'
Renault Groupe zet vaart achter z'n elektrificatieplannen. De groep kondigt niet alleen de komst aan van de elektrische Renault 5 en een moderne incarnatie van de 4, maar zegt ook dat 90 procent van de verkoopmix van Renault in 2030 uit volledig elektrische modellen bestaat.
Lees verder

Jeep Wrangler alleen nog als plug-in hybride
Jeep is noodgedwongen de Wrangler in Europa straks alleen nog als vijfdeurs Limited te verkopen. Sterker nog, de Wrangler zal in ons deel van de wereld alleen nog als plug-in hybride worden verkocht.
Lees verder