zondag 18 juli 2021

10e editie van Lexus Design Award start

AUTOZINE
10e editie van Lexus Design Award start
Inzendingen voor de 10e editie van de prestigieuze Lexus Design Award zijn vanaf nu welkom op LexusDesignAward.com . Het inzenden van creatieve, originele en bruikbare ideeen voor een betere toekomst kan tot en met 10 oktober 2021.
Lees verder

VW SEAT bouwen e-mobility hub in Spanje
De Volkswagen Groep wil van Spanje een strategische pijler onder de wereldwijde elektrificatieplannen maken. Tijdens de New Auto Strategy Day hebben de Volkswagen Groep en SEAT S.A. een routekaart tot 2030 geschetst. Daarin geven ze aan bereid te zijn om samen te werken met de Spaanse overheid om het land om te vormen tot een toonaangevende e-mobility hub. Ook melden de beide partijen zich aan voor deelname aan het Strategic Project for Economic Recovery and Transformation (PERTE).
Lees verder

VW presenteert NEW AUTO-strategie 2030
De Volkswagen Groep heeft een nieuwe strategie gepresenteerd: NEW AUTO. Hierin wordt de Groep tot 2030 omgevormd in een softwaregedreven mobiliteitsonderneming met de focus op sterke merken en wereldwijde technologieplatforms. Het doel is extra synergie?n en schaalvergroting te cre?ren.
Lees verder

Volvo integreert EasyPark app
Volvo integreert de app van parkeertechnologiebedrijf EasyPark in het op Android Automotive OS functionerende infotainmentsysteem. De app voor het infotainmentsysteem voegt nieuwe functies toe, zoals vereenvoudigde parkeertransacties en een auto-stopfunctie, die de parkeersessie automatisch be?indigt wanneer de auto de parkeerplek verlaat.
Lees verder

Mini introduceert Cooper 740
MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd als MINI Cooper, MINI Cooper S en MINI John Cooper Works.
Lees verder