woensdag 7 juli 2021

Audi introduceert A1 Sportback S Edition

AUTOZINE
Audi introduceert A1 Sportback S Edition
Audi introduceert de A1 Sportback S Edition. Deze compacte hatchback combineert de luxe van Audi met de dynamiek van S line.De A1 Sportback S Edition biedt keuze uit drie moderne TFSI turbo-benzinemotoren en is leverbaar vanaf 30.995 euro of 425 euro per maand via Audi Private Lease.
Lees verder

Toyota start productie Yaris Cross
Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) is begonnen met de productie van de Yaris Cross. Deze compacte SUV met een hoge zit staat op dezelfde basis als de nieuwste Toyota Yaris en is vanaf medio september 2021 bij de Toyota dealer te bezichtigen. De Yaris Cross is nu al vrijblijvend te reserveren op Toyota.nl. De eerste prijzen zijn al bekendgemaakt en beginnen bij 24.395 euro voor de Yaris Cross 1.5 VVT-i Comfort.
Lees verder

Bentley introduceert Flying Spur Hybrid
Bentley zet met de introductie van de Flying Spur Hybrid voorzichtige stappen naar elektrificatie. De Flying Spur Hybrid bouwt voort op het succes van de derde generatie Flying Spur, maar is dankzij een hybride aandrijflijn de minst milieubelastende Bentley tot dusver. Het model is de eerste telg uit een hybridefamilie waarmee het merk in het kader van de Beyond100-strategie een leidende positie inneemt op weg naareen volledig CO2-neutrale toekomst.
Lees verder

Volvo XC40 Recharge nu ook met fwd
Per direct is de voorwiel aangedreven XC40 Recharge Pure electric te bestellen. Deze tweede variant van de volledig elektrische XC40 Pure electric wordt vanaf 1 september 2021 officieel gelanceerd. Volvo kondigt daarom een scherper geprijsde XC40 Recharge Pure electric aan. De prijzen van deze nieuwe instap-EV van Volvo beginnen bij 45.995 euro.
Lees verder

BMW introduceert nieuwe 2-Serie Coupe
BMW introduceert de tweede generatie van de 2-Serie Coupe. De unieke uitstraling, zescilinder-in-lijn benzinemotor in het topmodel, achterwielaandrijving en van de 4-Serie overgenomen onderstelcomponenten onderscheiden de nieuwe 2-Serie Coup? van de 1-Serie. Ten opzichte van de voorganger is het aanbod van bestuurdersassistentiesystemen flink uitgebreid. De nieuwe 2-Serie Coup? zal op 8 juli 2021 zijn debuut maken op het Goodwood Festival of Speed in Engeland.
Lees verder