woensdag 7 juli 2021

Bentley Flying Spur Hybrid is exclusieve plug-in hybride

AUTOWEEK
Bentley Flying Spur Hybrid is exclusieve plug-in hybride
Bentley voegt een tweede plug-in hybride aan zijn leveringsgamma toe. De Bentley Bentayga Hybrid krijgt namelijk gezelschap van de Flying Spur Hybrid. De Bentley Flying Spur Hybrid is de eerste Flying Spur met een zescilinder, maar is ondanks z'n kleinere benzinehart toch 544 pk sterk.
Lees verder

Lotus Emira is begin én einde van een tijdperk
Lotus houdt woord en trekt het doek van de Lotus Emira. De nieuwkomer wordt neergezet als een ware mijlpaal voor het merk en is tegelijkertijd het begin en het einde van een tijdperk.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Coupé: direct met prijzen
Dit is de hagelnieuwe BMW 2-serie Coupé, een compacte coupé die in tegenstelling tot de rest van de 1- en 2-serie-familie in de basis gewoon een achterwielaandrijver is. De nieuwe 2-serie Coupé leent techniek van de 4-serie en is per direct zelfs al te bestellen. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees verder

Ineos Grenadier heeft robuust interieur
Het is op moment van schrijven bijna precies een jaar geleden dat Ineos zijn Grenadier presenteerde. Die ruige offroader krijgt een minstens zo stoer interieur waar het jonge merk nu voor het eerst foto's van vrijgeeft.
Lees verder

Volkswagen Golf R Variant: 320 pk sterke stationwagen
Volkswagen geeft de Golf Variant de R-behandeling. Net als de reguliere vijfdeurs hatchback is de Golf Variant er nu ook als vierwielaangedreven en beresterke R. De Volkswagen Golf R Variant heeft 320 pk én een driftmodus.
Lees verder