woensdag 14 juli 2021

BMW M2 is onderweg

AUTOWEEK
BMW M2 is onderweg
Met de nieuwe BMW 2-serie laat het merk uit München zien dat het temidden van een zee van al dan niet elektrische cross-overs heus nog wel oogt heeft voor de traditionele liefhebber. Nu is het wachten op topversie BMW M2, die zich vandaag voor de tweede keer laat zien.
Lees verder

MPG Marsien is bijzondere offroader op Porsche 911-basis
Marc Philipp Gemballa heeft eindelijk z'n bijzondere eerste eigen creatie onthult: de Marsien. Het is, zoals verwacht, een Porsche 911 die flink verbouwd is en nu ook offroad z'n mannetje moet kunnen staan.
Lees verder

Pininfarina Teorema Concept: virtueel en autonoom
Pininfarina kondigde eerder deze week aan met 'iets nieuws' te komen. Dat is nu gebeurd: hier is de Pininfarina Teorema Concept. Een uiterst futuristische auto die helemaal virtueel ontstaan is.
Lees verder

'Ford F-150 niet meer met diesel'
De Ford-F-150 is pas sinds 2018 leverbaar met een dieselmotor. Deze variant is geen lang leven beschoren, want Ford heeft nu alweer besloten om de PowerStroke-V6 uit het aanbod te halen.
Lees verder

Tweedehands Opel Ascona doorgelicht - Uit de Oude Doos
Wie tegenwoordig een middenklasser aanschaft van tien jaar oud met twee ton op de teller, kan best iets heel prima's in huis halen. In 1991 was dat nog iets spannender.
Lees verder