maandag 5 juli 2021

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen in beeld

AUTOWEEK
BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen in beeld
BMW breidt z'n SUV-gamma binnenkort uit met de X8, een auto die tot de X7 wordt wat Audi's Q8 tot de Q7 is. Op een nieuwe set spionagefoto's is BMW's nieuwe excentriekeling iets beter te zien. Met name de vormgeving van de achterkant is opvallend.
Lees verder

Fiat X1/9 (1980) - In het Wild
Met een zekere weemoed denken we terug aan de tijd dat nieuwe tweezitters met middenmotors niet alleen voor rijksten der aarde waren. De Fiat X1/9 was één van meerdere auto's die dat concept naar 'de gewone man' brachten. Fiat verkocht er hoopjes van, maar tegenwoordig is het spotten van zo'n X1/9 absoluut even wat aandacht waard.
Lees verder

Test: Opel Insignia 2.0 Turbo
'Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder', stelt een bekende reclameslogan. Het zinnetje gaat zeker op voor de Opel Insignia, die in de schaduw van zijn SUV-broertjes staat en ook nog eens één van de laatste door General Motors ontwikkelde Opels is. In een subtiel vernieuwde vorm mag hij aantreden in onze test.
Lees verder

'Audi wil meer winst maken door EV's'
Audi zou voornemens zijn om de winst door de transformatie naar elektrische auto's verder op te schroeven. Dat komt door grotere aantallen, maar ook door de winstgevendheid van de EV's zelf.
Lees verder

Audi blikt vooruit op drie futuristische studiemodellen
Audi komt de komende twaalf maanden met drie studiemodellen: de Sky Sphere, Grand Sphere en Urban Sphere. Auto's die 'een nieuw hoofdstuk' inluiden voor het merk. We krijgen alvast drie schetsen te zien.
Lees verder