vrijdag 2 juli 2021

BMW zesde maand op rij marktleider in België, Volkswagen wint terrein

AUTOFANS
BMW zesde maand op rij marktleider in België, Volkswagen wint terrein
Taal Nederlands Al zes maanden lang houdt BMW de fakkel in handen als automerk dat de meeste inschrijvingen in België kan noteren. Al voelt het Duitse merk steeds harder de hete adem van dat andere Duitse merk. Jep, Volkswagen is een inhaalslag aan het plegen om zo terug op stek één te geraken. Het wordt nog een interessante tweede helft van 2021.
Lees verder

Rijtest + video: Tesla Model 3 Performance (2021)
Taal Nederlands Tesla vernieuwde eind vorig jaar zijn Model 3. Dat zorgt niet voor een nieuwe snoet of ander logo, wel voor verbeteringen aan de range en de prestaties. Wij namen de Model 3 Performance onder de arm en gingen een stukje elektrisch toeren.
Lees verder

Abarth 695 Esseesse: gelimiteerde driftkikker (2021)
Taal Nederlands Er kan altijd nog een tandje bij. Enkele maanden nadat Fiat de Abarth 595 een kleine opfrisbeurt gaf, rijdt het een speciale versie van zijn gekkere 695 voor: de Abarth 695 Esseesse.
Lees verder

Canada bant verbrandingsmotor in 2035
Taal Nederlands Of de recente ongeziene hittegolf in Noord-Amerika de beslissing in een stroomversnelling heeft gebracht, is niet duidelijk. Maar vanaf 2035 mogen er in Canada geen auto's en lichte vrachtauto's meer worden verkocht met een klassieke verbrandingsmotor. Dat maakte de Canadese premier Trudeau deze week bekend.
Lees verder

BMW doneert voor 1,15 mln euro aan auto's aan Belgische scholen
Taal Nederlands 2021 lijkt wel hét jaar de worden voor BMW. Ze zijn nu al een half jaar marktleider , dat is ongezien is in hun Belgische geschiedenis. Veel wagens betekent veel onderhoud en bijgevolg ,veel nood aan techniekers.
Lees verder