donderdag 15 juli 2021

Diplomaten betaalden in 2020 helft van hun verkeersboetes

AUTOWEEK
Diplomaten betaalden in 2020 helft van hun verkeersboetes
Diplomaten in Nederland zijn niet verplicht om verkeersboetes te betalen, vanwege hun diplomatieke onschendbaarheid. Volgens demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag werden vorig jaar ongeveer de helft van de boetes alsnog betaald.
Lees verder

Onderhoudstips voor bestelauto's
Eigenlijk kun je als ondernemer geen dag zonder transport, maar zo nu en dan heeft elke auto toch echt professionele aandacht nodig om de techniek in topconditie te houden en daarmee de bedrijfszekerheid te garanderen.
Lees verder

Volkswagen in beroep tegen Nederlandse 'compensatieplicht'
De rechtbank in Amsterdam bepaalde woensdag dat Nederlanders met een 'sjoemeldiesel' recht hebben op compensatie van de Volkswagen Group. Het concern is het hier niet mee eens en gaat in beroep tegen de uitspraak.
Lees verder

Volkswagen ID8 wordt enorme elektrische SUV
Volkswagen heeft al een stel elektrische modellen, maar er volgen er nog veel meer. Niemand minder dan topman Herbert Diess licht een tipje van de sluier op van wat het merk op elektrisch vlak nog meer gaat voeren. Er zit onder andere een enorme elektrische SUV in het vat: de ID8.
Lees verder

Meer prijzen Opel Grandland bekend
Opel gaf onlangs de eerste prijzen van de Grandland bekend, de gefacelifte Grandland X. AutoWeek kan nu meer prijzen melden van Opel's vernieuwde SUV.
Lees verder