maandag 5 juli 2021

Facelift voor Xpeng G3

AUTOWEEK
Facelift voor Xpeng G3
Het Chinese merk Xpeng heeft grote plannen voor de Europese automarkt. Het merk verkoopt in Noorwegen al de elektrische G3. AutoWeek kan je een eerste foto's van de gefacelifte versie van die G3 laten zien.
Lees verder

Novitec Ferrari F8 N-Largo is heftig uitgebouwd
Tuner Novitec neemt voor de tweede keer de Ferrari F8 Tributo onder handen. Novitec hangt dit nieuwe exemplaar aan het N-Largo-label en dat betekent dat de F8 grondig is uitgebouwd.
Lees verder

Duitse politiek verdeeld over invoering maximumsnelheid
In Duitsland geldt nog altijd geen landelijke maximumsnelheid. Vorig jaar sneuvelde al een voorstel voor een maximumsnelheid, maar nu is er opnieuw discussie over in de Duitse politiek.
Lees verder

Mercedes voegt Maybach, AMG en G-klasse intern samen
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, zou van plan zijn om de chicste takken van Mercedes onder te brengen in een aparte afdeling. Die tak zou het AMG-aanbod, de Maybach-afdeling en de G-klasse in zich verenigen.
Lees verder

Ford F-series ingehaald door Silverado en Ram
De Ford F-series, waaronder de bekende Ford F-150 valt, is heer en meester in de Amerikaanse verkoopstatistieken. De vraag is echter hoe lang dat nog duurt, want in het tweede kwartaal wisten twee grote rivalen de Ford-pick-up af te troeven.
Lees verder