dinsdag 20 juli 2021

Ferrari SF90 niet veilig voor Novitec

AUTOWEEK
Ferrari SF90 niet veilig voor Novitec
Lachen je supercarvrienden je uit om de 780 pk die je Ferrari SF90 levert? Geen probleem. De Duitse tuner Novitec pompt het vermogen van je plug-in hybride krachtpatser maar wat graag op.
Lees verder

Toyota Tundra ook vanbinnen te zien
Langzaam maar zeker geeft de nieuwe Toyota Tundra steeds meer geheimen prijs. Het exterieur van de grote broer van de Hilux en Tacoma hebben we al eens gezien, maar nu laat de pick-up ook een deel van zijn nieuwe interieur zien.
Lees verder

Stem op je favoriete barrel! - Barrelbrigade
Help jij de Barrelaars aan hun eerste portie punten? Breng je stem uit en misschien haalt jouw favoriete Barrel wel de glorieuze eindstreep van de Barrelbrigade 2021!
Lees verder

'Meerderheid Nederlanders vóór belasten gebruik auto'
Een meerderheid van de Nederlanders ziet graag dat het gebruik van de auto belast wordt in plaats van het bezit. Dat stelt onderzoeksbureau Multiscope na een onderzoek onder ruim 3.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder. Ook vindt ruim een derde van de ondervraagden dat de verkeersveiligheid hoger op de politieke agenda moet komen.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport gesnapt
Met geboortejaar 2013 is Land Rover's Range Rover Sport bepaald geen groentje meer. Tijd voor vernieuwing. Op een kakelverse set spionagefoto's is het broertje van de nieuwe Range Rover vanuit alle hoeken te zien.
Lees verder