dinsdag 13 juli 2021

Gestolen oldtimers gevonden bij grootschalige politieactie

AUTOWEEK
Gestolen oldtimers gevonden bij grootschalige politieactie
Een internationaal opererende bende autodieven is dinsdag tegen de lamp gelopen bij invallen in Nederland, België en Duitsland. Er zijn tientallen gestolen klassieke auto's opgespoord.
Lees verder

Opel Astra: van de Kadett A tot de Astra L
De nieuwe Opel Astra betekent een behoorlijke stap vooruit voor het merk met de bliksemschicht: voor het eerst is de C-segmenter er ook als plug-in hybride én deelt hij zijn platform met de Peugeot 308. De onthulling van het nieuwe model vormt tevens een mooi moment om terug te blikken op de voorvaderen van de Astra.
Lees verder

Stellantis sluit deal met Chinese accuproducent Svolt
Stellantis voegt een nieuwe accuproducent toe aan zijn groeiende lijstje leveranciers. Het Chinese bedrijf Svolt gaat het concern vanaf 2025 namelijk van in Duitsland geproduceerde accu's voorzien. SVolt is de vijfde fabrikant waarmee Stellantis een deal sluit.
Lees verder

Brandstof dreigt nog duurder te worden
Benzine dreigt de komende tijd nog sterker in prijs te stijgen. Daarvoor waarschuwt het International Energy Agency (IEA) dinsdag in zijn maandelijkse rapport.
Lees verder

Opel krijgt nieuwe CEO
Opel krijgt per 1 september een nieuwe CEO: Uwe Hochgeschurtz. De Duitser is nu nog topman van de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse takken van Renault.
Lees verder