donderdag 15 juli 2021

Hyundai Elantra N: Bestaat er zoiets als mooi lelijk? (2021)

AUTOFANS
Hyundai Elantra N: Bestaat er zoiets als mooi lelijk? (2021)
Taal Nederlands De N-familie van Hyundai kent haar alweer vijfde familielid. Want na i30, Veloster, Kona en i20 gaat de op de internationale markt beschikbare Elantra aan het sporten. De sedan krijgt een opvallend styling en 290 pk onder de kap.
Lees verder

Europa wil einde verkoop verbrandingsmotor in 2035
Taal Nederlands Nieuwe auto's moeten in 2030 55 procent minder CO2 uitstoten dan vandaag het geval is. Vanaf 2035 wordt dat strenger, en moeten nieuwe auto's 100 procent minder uitstoten. Dat heeft de Europese Commissie vandaag officieel op tafel gelegd. In de praktijk komt dat neer op het einde van de klassieke verbrandingsmotor.
Lees verder

Manhart RQ 900 gaat nog een tandje extremer
Taal Nederlands Wie vorig jaar de behoorlijk extreme Manhart RQ 900 op basis van de Audi RS Q8 misliep, krijgt dit jaar een herkansing. De Duitse tuner doet er bovendien een schepje vermogen bovenop: in totaal is deze bullebak nu goed voor 918 pk.
Lees verder

Gemballa Marsien is moderne Porsche 959-interpretatie
Taal Nederlands Met de Marsien heeft Gemballa een geweldig getekende offroader klaar. De Porsche 992 Turbo S wordt omgebouwd tot een hyperexclusieve en unieke creatie die knipoogt naar de legendarische Porsches uit de Parijs-Dakar-rally's van weleer.
Lees verder

Autofans werft aan: Word jij ons nieuwe redactielid?
Taal Nederlands Luid de toeter, gooi je knalpot in de lucht of vloer het acceleratiepedaal van je EV: Autofans is op zoek naar nieuw talent om zijn redactieteam te vervoegen. Ben jij de redacteur/redactrice die wij zoeken? Lees dan snel verder!
Lees verder