maandag 12 juli 2021

Kia Carnival als luxueuze vierzits-MPV

AUTOWEEK
Kia Carnival als luxueuze vierzits-MPV
Kia heeft in thuisland Zuid-Korea een wel heel weelderig uitgedoste versie van de Carnival gepresenteerd. Kia's grootste MPV is er voortaan ook met in totaal slechts vier zitplaatsen. Weinig stoelen voor een 5,12 meter lange balzaal, al zit je er ongetwijfeld bijzonder prettig op.
Lees verder

Registratie (land)bouwvoertuigen verloopt traag
(Land)bouwvoertuigen dienen vóór het nieuwe jaar geregistreerd te zijn om nog op de openbare weg te mogen. Uit cijfers van de RDW blijkt dat het nog niet bepaald storm loopt qua registraties.
Lees verder

Import buitenlandse auto's bijna op recordniveau
In de eerste zes maanden van dit jaar zijn 142.714 tweedehands auto's uit het buitenland gehaald. Dat zijn er fors meer dan in 2020, toen de teller eind juni op 79.304 exemplaren stond.
Lees verder

Boldmen CR 4: roadster met Wiesmann-dna
Autoland is weer een nieuwe sportieve tweezitter rijker. De nieuwe pretmachine van de dag luistert naar de naam Boldmen CR 4 en is met bemoeienis van niemand minder dan Wiesmann-oprichter Friedhelm Wiesmann tot stand gekomen.
Lees verder

Pininfarina doet geheimzinnig
Het Italiaanse designhuis Pininfarina trekt later deze week het doek van 'iets nieuws'. Dat klinkt erg onduidelijk en stiekem is het dat ook. Het is namelijk nog een raadsel wat de Italinanen precies in de ontwikkelingskamers hebben staan.
Lees verder