woensdag 7 juli 2021

MINI Vision Urbanaut.

BMW GROUP
MINI Vision Urbanaut.
Met de virtuele MINI Vision Urbanaut presenteerde MINI in november 2020 een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte. Nu onthult BMW Group een fysiek model van de auto, waarmee het publiek uitgebreider kennis kan maken met het ruimtelijke concept en de duurzame materialen. Het model beleeft zijn wereldpremière op 1 juli 2021 bij de DLD Summer conferentie in München.
Lees verder

Modelupdates voor de BMW R 18 en de BMW R 18 Classic.
Modelupdates voor modeljaar 2022 voor de BMW R 18 en de BMW R 18 Classic. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad modelupdates voor modeljaar 2022.
BMW Motorrad modelupdates voor modeljaar 2022: nieuwe kleuren, stijlen en standaard én optionele uitrusting. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Serieproductie BMW iX* gaat van start in Plant Dingolfing.
Hoogste normen van flexibiliteit: alle aandrijflijnvarianten op één productielijn +++ Succesvolle transformatie van BMW Group-fabrieken naar e-mobiliteit en digitalisering +++ Halverwege het decennium zal de helft van het productievolume van Dingolfing geëlektrificeerd zijn +++ Nedeljković: ambitieuze doelen voor de meest duurzame productie". Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé.
De nieuwe BMW 2 Serie Coupé vormt de maatstaf voor rijplezier in het premium compacte segment. Met zijn dynamische rijkwaliteiten, atletische design, krachtige motoren en verfijnde ondersteltechnologie is het model volledig gefocust op sportiviteit. De unieke uitstraling, zescilinder-in-lijn benzinemotor, achterwielaandrijving en van de BMW 4 Serie overgenomen onderstelcomponenten onderscheiden de nieuwe BMW 2 Serie Coupé van zijn concurrenten.
Lees verder