maandag 19 juli 2021

Nieuwe Audi RS3 en RS3 Limousine onthuld

AUTOWEEK
Nieuwe Audi RS3 en RS3 Limousine onthuld
Audi presenteert de nieuwe RS 3 en RS 3 Limousine. De sportieve topversie van de Audi A3 houdt veel bij het bekende, maar moet vanzelfsprekend weer een stapje beter zijn dan z'n voorganger. Dat lijkt - op papier althans - zeker het geval.
Lees verder

Smarts elektrische concept-car in beeld
De IAA van München is het podium waar Smart in september een volledig elektrisch studiemodel op presenteert. De nog naamloze elektrische Smart is op een nieuwe teaserplaat vanboven te zien.
Lees verder

Range Rover Evoque als LWB met lange wielbasis
Land Rover heeft in een verlengde versie van de Range Rover Evoque gepresenteerd. De Land Rover Range Rover Evoque LWB is vooralsnog alleen aan het Chinese publiek voorgesteld.
Lees verder

Toyota Aqua: hybride Prius-broer vernieuwd
Toyota heeft een nieuwe hybride hatchback gepresenteerd: de Aqua. De Aqua wordt tien jaar na zijn marktintroductie namelijk aan een nieuwe generatie geholpen. Naar Nederland komt de Aqua overigens niet, is dat een gemis?
Lees verder

Tesla biedt gratis superchargen aan in getroffen gebieden
Tesla komt de getroffenen van de watersnood in Limburg, Duitsland en België tegemoet. Het merk maakte via een e-mail aan eigenaren bekend dat superchargen in die gebieden vanaf afgelopen zondag tijdelijk gratis is.
Lees verder