dinsdag 13 juli 2021

Nieuwe Opel Astra: geladen met elektrokracht

AUTOWEEK
Nieuwe Opel Astra: geladen met elektrokracht
De Insignia is vanaf nu de laatste Opel die nog op een van General Motors afkomstige basis is geschoeid. Dit is namelijk de compleet nieuwe Opel Astra, een auto die het GM-platform van z'n voorganger verruilt voor een moderne basis van Stellantis. Dat betekent onder meer dat de nieuwe Opel Astra als plug-in hybride beschikbaar komt!
Lees verder

Minister: 'Geen verplichting voor overdag autoverlichting voeren'
Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur & Waterstaat heeft laten onderzoeken wat de effecten zijn van de verplichting om met de auto altijd met verlichting aan te rijden. Er zitten voor- en nadelen aan en de minister ziet voorlopig niets in een verplichting.
Lees verder

Kia Ceed en ProCeed laten nieuwe gezicht al zien
De Kia Ceed ondergaat een facelift en daarvan krijgen we woensdag alles te zien. Kia is echter zo vriendelijk om de vernieuwde Ceed nu al in één afbeelding te tonen.
Lees verder

Frankrijk en Duitsland tegen verbod op verbrandingsmotor in 2035
De Europese Unie maakt er geen geheim van dat het vaart wil maken met de reductie van CO2-uitstoot. Dat houdt onder meer in dat het versnellen van de wijdverspreide introductie van elektrische mobiliteit hoog op de agenda staat. Niet alle landen zijn daar even happig op.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 28
AutoWeek 28 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder