woensdag 14 juli 2021

Officieel: Nieuwe Opel Astra is strakke kubus op wielen (2021)

AUTOFANS
Officieel: Nieuwe Opel Astra is strakke kubus op wielen (2021)
Taal Nederlands Opel is klaar met de zesde generatie van de Astra. Een generatie waarbij het designteam resoluut koos voor hoekige proporties en de ingenieurs konden profiteren van de technologieën van moedergroep PSA. Daardoor is dit misschien wel de beste Astra die ooit het levenslicht heeft gezien.
Lees verder

Boldmen CR 4: Duitsland is nieuwe sportwagen rijker (2021)
Taal Nederlands Met merken zoals Wiesmann, Alpina en Gumpert is er in Duitsland geen gebrek aan niche sportwagenbouwers. Boldmen vervoegt zich nu in dat rijtje. Met de CR 4 als een meer dan 400 pk sterke eigenzinnige cabrio. De basis, die kan stiekem wel eens de BMW Z4 M40i zijn.
Lees verder

Kia Carnival Hi Limousine is exuberant luxebusje
Taal Nederlands Op haar thuismarkt verkoopt Kia de Carnival Hi Limousine, een gigantisch minibusje van 5.2 meter met verhoogd dak, achterin twee captain chairs, voetmassagesysteem en genoeg snufjes om een Mercedes S-Klasse het schaamrood op de wangen te toveren. Dit is potentieel het meest luxueuze busje in serieproductie.
Lees verder

Mercedes toont interieur nieuwe SL
Taal Nederlands De nieuwe generatie SL staat klaar in de coulissen om de rijken der aarde te imponeren. Mercedes plaagt vandaag met het interieur en spreekt van een hyperanaloge cockpit. Al vergeet het dan even dat zowat alles buiten het stuur digitaal is aan de nieuwe generatie. Ach, marketing...
Lees verder

Officieel: Kia Ceed facelift draagt nieuw logo met trots (2021)
Taal Nederlands Amper drie jaar na de lancering van de derde generatie Ceed rolt Kia een opfrisbeurt uit. Die zegent Ceed hatchback, Ceed SW en Proceed met opgefriste looks én het nieuwe logo van het Zuid-Koreaanse merk. Net zoals voordien tekent er ook een plug-invariant present.
Lees verder