dinsdag 20 juli 2021

Officieel: Porsche Macan krijgt tweede facelift (2021)

AUTOFANS
Officieel: Porsche Macan krijgt tweede facelift (2021)
Taal Nederlands Porsche heeft besloten haar Macan voor de tweede maal een opfriskuur te geven. Daardoor komt de in essentie 7 jaar oude SUV weer wat frisser voor de dag. Een opgewaardeerd interieur en wat geschuif met de motoren moet de klant terug verleiden om voor de Macan te kiezen.
Lees verder

Rijtest: Audi RS E-Tron GT (2021)
Taal Nederlands Het E-Tron-label van Audi kende dit jaar een forse uitbreiding. Niet alleen kwam er een kleinere SUV, de Q4 e-tron, ook kwam er een snelle sedan. Wij gingen aan de haal met de eerste RS-versie van het E-Tron-label.
Lees verder

"Audi A1 krijgt geen nieuwe generatie"
Taal Nederlands Audi's kleinste, de A1, zal geen volgende generatie meer kennen. Dat wist niemand minder dan Markus Duesmann te zeggen. Je weet wel, de CEO van het merk met de vier ringen. Wat er juist aan de basis ligt van die beslissing? Dit zijn de vier nagels in de kist van de A1!
Lees verder

Honda heeft trein van elektrificatie gemist, zoekt openlijk hulp
Taal Nederlands Honda's CEO Toshihiro Mibe heeft tijdens een recente persconferentie openlijk te kennen gegeven op zoek te zijn naar een alliantiepartner om elektrische auto's betaalbaar te maken. De Japanse autoreus heeft de EV-trein duidelijk gemist en wil snel verloren grond inhalen.
Lees verder

Volvo dompelt elektrische XC40 Recharge onder water, rijdt weg zonder problemen
Videotips Taal Nederlands Het was een veelgelezen vraag na de heftige recente regenval: Is zo veel water niet gevaarlijk voor een elektrische auto? Wel, Volvo heeft onbewust via haar Chinees sociale mediakanaal een antwoord gegeven op die vraag. Want jawel: een elektrische auto kan in theorie perfect onder water rijden. Al moet daar een kleine kanttekening worden bijgemaakt. Want hoewel de componenten van de aandrijflijn volledig waterdicht zijn, kan niet hetzelfde gezegd worden over...
Lees verder