donderdag 1 juli 2021

Officieel: Volkswagen Polo GTI krijgt toef extra vermogen (2021)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen Polo GTI krijgt toef extra vermogen (2021)
Taal Nederlands Een tijdje terug schoof Volkswagen de opgefriste Polo naar voren. Nu is het tijd voor het GTI-derivaat. Die krijgt meer vermogen onder de kap, grotere schermen in het interieur en een opgepoetst uiterlijk.
Lees verder

Officieel: Volvo Recharge Concept toont ons Volvo's van (nabije) toekomst (2021)
Taal Nederlands Tegen 2030 wil Volvo énkel nog elektrische auto's gaan verkopen. Auto's die uiteraard vragen om een nieuw designidentiteit. Met deze Recharge Concept blikt het Zweedse merk alvast vooruit. In één klap laat het merk ook weten lidar-tech te introduceren in de nieuwe XC90 én dat we de komende jaren een elektrische Volvo met een range van 1.000 km te zien krijgen.
Lees verder

Officieel: Fiat 500X Yachting druipt Italiaanse flair (2021)
Taal Nederlands Fiat rolt vandaag een nieuwe variant van haar 500X uit. Geen Cross- of Sport-versie met aangepast bumperwerk, wel de 500X Yachting. Een uitvoering die zich laat kennen door een stoffen roldakje. Stijlvolle kleintjes maken, de Italianen weten hoe!
Lees verder

Nissan toont vierde EV, wordt crossover coupe
Taal Nederlands Nissan heeft vandaag met grote bombarie haar EV36Zero project (lees: EV 360) uit de doeken gedaan. Specifiek gaat het over een investering van 1.16 miljard euro om de Britse Sunderland fabriek om te vormen tot een elektrische megafabriek. Daar hoort uiteraard ook een nieuw model bij. Nissans' vierde EV komt daardoor in beeld.
Lees verder

Maserati met grove borstel door line-up: zeg voortaan GT, Modena & Trofeo
Taal Nederlands Als de komst van nieuwe modellen wat uit blijft, dan kan je natuurlijk ook even de uitvoeringen van je huidige modellen opfrissen. De wirwar aan versies bij Maserati worden nu teruggebracht tot GT, Modena en Trofeo. Met hybridemotoren en die heerlijke 3.8-liter V8 van Ferrari.
Lees verder