zaterdag 31 juli 2021

Ook Bentley aan het verkooprecord

AUTOWEEK
Ook Bentley aan het verkooprecord
Gaat het vandaag alleen maar over verkooprecords? Nee, maar het scheelt niet veel. Ook Bentley sluit het eerste halfjaar van 2021 af met uitstekende resultaten.
Lees verder

Mini JCW vs. Toyota GR Yaris - Dubbeltest
Het lijntje tussen een genie en een gek is vaak flinterdun. Deze twee B-segmenters dansen op die lijn. Een Mini met 231 pk en een Toyota Yaris die een overtuigende impressie doet van een rallywagen: het levert gegarandeerd memorabele ritten op.
Lees verder

'Biden wil minstens 40 procent EV's in verkoopmix 2030'
De Amerikaanse overheid is bezig met het opstellen van een nationale EV-doelstelling, melden insiders tegenover persbureau Reuters. Het plan dat nu op tafel ligt lijkt echter minder streng te gaan worden dan enkele senatoren aanvankelijk hadden voorgesteld.
Lees verder

Jeep Wrangler 4xe - Achteruitkijkspiegel
Frank begon de week met een plug-in hybride bakbeest, dus sluit hij hem ook zo af. Vanuit de Jeep Wrangler 4Xe belt hij Stéphan, die iets vindt van de Volkwagen Taigo. Frank tikte zijn vingers blauw aan alle goede voornemens van Stellantis, maar hoe serieus moeten we die nemen?
Lees verder

Brilliance BS4 - In het Wild
Langzaam maar zeker lijkt de Chinese auto zich definitief op de Europese markt te vestigen. Aan die situatie gingen echter heel wat mislukte pogingen vooraf, en één daarvan was die van Brilliance. De auto die je hier ziet is een BS4, een kleinere sedan die min of meer het einde van deze poging markeerde.
Lees verder