donderdag 15 juli 2021

Peugeot 308 SW op de prijslijst

AUTOWEEK
Peugeot 308 SW op de prijslijst
De merken van Stellantis zijn hun modellen in rap tempo aan het vernieuwen. De splinternieuwe Peugeot 308 heeft inmiddels gezelschap gekregen van de technisch aan dat model gerelateerde DS 4 en Opel Astra. De nieuwe 308 komt natuurlijk ook weer beschikbaar als ruimere 308 SW en het is die stationwagen waar Peugeot nu de prijzen van heeft vrijgegeven.
Lees verder

MG's nieuwste SUV in beeld
MG staat op het punt z'n modellengamma uit te breiden met een nieuwe SUV. AutoWeek kan je de eerste foto's van MG's nieuwste hoogpotige nog voor de onthulling van het model al laten zien.
Lees verder

Aston Martin Valhalla: 950 pk sterke hybride supersporter
Aston Martin heeft de definitieve productieversie van de begin 2019 als AM-RB-003 gepresenteerde supercar gepresenteerd. Het lange wachten wordt beloond. Dit is namelijk de Aston Martin Valkyrie, een 950 pk sterke plug-in hybride extremist.
Lees verder

Tesla Model Y - Eerste Rijtest
Toen de Tesla Model Y in het voorjaar van 2019 werd gepresenteerd, was dat groot nieuws. De auto is echter nog steeds niet in Europa gearriveerd, terwijl de concurrentie in twee jaar tijd niet stil heeft gezeten. Was de compacte Tesla-SUV het wachten waard?
Lees verder

Volvo komt met beresterke plug-in hybride 'Katterug'
Volvo slaat de handen ineen met Bogi Lateiner, die haar brood verdient met het ombouwen van auto's. Zij gaat in samenwerking met Volvo een PV544 - ofwel de 'Katterug' van een deels elektrische aandrijflijn voorzien.
Lees verder