donderdag 22 juli 2021

Peugeot 405 Break – In het Wild

AUTOWEEK
Peugeot 405 Break – In het Wild
Voordat een auto de klassiekerstatus bereikt, moet hij doorgaans eerst door een nare fase waarin het gewoon 'een oud hok' is. Deze Peugeot 405 1.9 GRD (!) is afgaande op z'n uiterlijke staat wel erg lang in die tussenfase blijven hangen, maar is toch al een echte zeldzaamheid.
Lees verder

Mercedes-Benz S-klasse als plug-in hybride S580e
Mercedes-Benz brengt een eerste plug-in hybride aandrijflijn naar de nog altijd piepjonge huidige generatie S-klasse. We maken digitaal kennis met de Mercedes-Benz S-klasse als S580e.
Lees verder

Stellantis: 'Chiptekort blijft zeker tot 2022'
Autoconcern Stellantis denkt dat het chiptekort zich nog zeker tot in 2022 zal voortslepen. Om de pijn wat te verzachten, komt de Amerikaans/Europese autobouwer wel met een idee.
Lees verder

Tesla gaat nikkel uit Australië afnemen
Tesla heeft een overeenkomst gesloten met mijnbouwer BHP voor de levering van nikkel uit Australië. Met de deal wil Tesla de toelevering van het aardmetaal op de lange termijn veiligstellen. Het delven van de nikkel moet daarnaast op duurzame wijze plaatsvinden.
Lees verder

Toyota Yaris als hybride bestelwagen
Toyota's Yaris sprint zeker als Hybrid behoorlijk zuinig met z'n levenssap om. Ideaal voor de particulier, maar ook voor de koerier, zo moet Toyota gedacht hebben. Het merk komt namelijk met een kleine bestelversie van de hybride Yaris.
Lees verder